HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Verdens bedste nyhed – Jeg flytter til Kalundborg

Verdens bedste nyhed – Jeg flytter til Kalundborg

I dag er en glædens dag! Jeg var i praktik hos Swärds Guldsmedie for nogle uger siden, og har siden hen ventet på et svar omkring en mulig læreplads. Det svar fik jeg i dag, og nu skal jeg starte i ny mesterlære fra d. 11. december. Jeg kan slet ikke være i min egen krop lige nu, af ren og skær glæde. Det har været så hårdt at søge en læreplads som guldsmed, da der er meget få guldsmede i Danmark, som overhovedet tager lærlinge ind, og jeg kan slet ikke tro at jeg er en af de få, som har fået en læreplads. Og så er det oven i købet det perfekte sted til mig, og jeg følte mig så hjemme da jeg var der som praktikant.

Jeg flytter til Sjælland

Nu skal jeg flytte væk fra Fyn, hvor jeg altid har boet, og det bliver så spændende. Lærepladsen er i Kalundborg, så jeg er i fuld gang med at søge en lejlighed i nærheden, hvor jeg selvfølgelig må have min hund med. Jeg skal allerede starte i næste måned, så det bliver en hurtigt flytning, og det bliver sikkert en kæmpe omvæltning for mig, men jeg er så lykkelig for at det skal ske.

Nu er jeg for alvor i gang med uddannelsen, og om kun fire år, er jeg guldsmed. Det er ufatteligt at min drøm er så tæt på. Det startede med en drøm om et smykkebrand, og udviklede sig til en passion for guldsmedefaget. Jeg kan mærke helt inde i maven, at det er denne vej jeg skal med mit liv, og jeg glæder mig til at se hvor det skal føre mig hen.

Skriv et svar

Luk menu