HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Underskriften er sat – jeg flytter i morgen

Underskriften er sat – jeg flytter i morgen

Jeg kan stadig ikke komme mig over at jeg har fået en læreplads, og så oven i købet drømmelærepladsen. Jeg er så taknemmelig for muligheden, og for alt den hjælp og støtte jeg har modtaget. Min læremester og jeg, satte vores underskrift på læreplads-kontrakten for kort tid siden, og nu flytter jeg allerede til Kalundborg i morgen. Til at starte med, skal jeg bo i deres sommerhus, og så flytter jeg i min egen lejlighed i næste måned.

Ny lejlighed på under et døgn

Jeg skal starte i lære hos Swärds Guldsmedie i Kalundborg, og det er hos verdens sødeste mennesker. jeg har haft meget svært ved at finde en lejlighed i Kalundborg, da jeg har min lille hund, som jeg skal have med mig, og det mindsker mine muligheder rigtig meget, især når jeg er alene, og ikke har råd til en kæmpe husleje. Men de har simpelthen slået et opslag op på butikkens facebookside, om at jeg søger en lejlighed, og så kvitterer de et smykke til den som finder mig en lejlighed.

På under et døgn havde jeg allerede fundet min nye lejlighed, og jeg flytter ind til januar.

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar

Luk menu