HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Status på mit liv nu

Status på mit liv nu

Her kommer lige en status opdatering på, hvordan mit liv ser ud lige nu. Der sker så mange nye og spændende ting lige for tiden, og forhåbentlig fortsætter det sådan, men det er svært at få det hele klemt ned i et indlæg. Status på smykkefronten er, at jeg har fundet værksted hvor jeg nu er i gang med at gøre mine designs virkelige. Det er så fedt og spændende at jeg endelig kan begynde at se mine smykker som et ”rigtigt” produkt, frem for en tegning af et produkt. I forbindelse med mine nye kontakte inden for smykkebranchen, har jeg også lært en masse nyt, og jeg skal nu til at undersøge muligheder for masseproduktion i udlandet. Jeg har haft nogle bekymringer omkring masseproduktion, da mine smykker lige pt. er håndlavet, og jeg har været bange for at kvaliteten vil gå ned, hvis det bliver lavet på maskine. Det har jeg nu erfaret at det ikke vil, og det er en kæmpe lettelse – nu skal jeg bare have fundet det rigtige sted at få lavet mine smykker. Når jeg har lavet mine designs færdige selv, så skal jeg i gang med produktfoto, og så skal webshoppen laves. Navnet på mit smykkedesign, kommer til at hedde Ludvig Designs, og det bliver en kollektion af rå og nordiske smykker.

I dag var jeg til fotoshoot i Odense, og her snakkede jeg med en rigtig god fotograf som gerne vil lave mine fotos til min første kollektion, så den er også i hus, og det bliver så fedt. Mht. produktion af mine smykker, så er det ikke relevant lige nu, men blot en tanke som jeg går og leger lidt med. Min bog er på standby, og den venter faktisk bare på at jeg siger ”go”, men det er ikke lige tiden endnu, da jeg har valgt at prioritere mit smykkedesign lige nu, og pengene skal også være der til det hele.

Skriv et svar

Luk menu