HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Sidste uge på Hovedforløb 1

Sidste uge på Hovedforløb 1

Jeg har haft så travlt med rigtig mange ting siden jeg kom hjem fra mit Hovedforløb 1. Det har været så dejligt at være på skole, og lære en masse nye ting med søde mennesker omkring mig, men det er godt nok også dejligt at være hjemme i min egen seng igen. Den sidste uge på hovedforløb 1 gik med at afslutte en masse ting, og så lavede jeg en skinnering med en kassefatning, som skulle knækfiles. Det er en gammel svendeprøve for butiksguldsmede, så det var meget sjovt at prøve at lave den. Jeg skal jo til min svendeprøve som butiksguldsmed allerede nu her til september, og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage på skolen – og ikke mindst glæder jeg mig til alt det der skal ske bagefter.

Jeg har været hjemme fra skoleophold i et par uger nu, og er så stille kommet ind i min daglige rutine herhjemme igen. Nu går alle dage bare med at pakke og ordne de sidste ting her i Kalundborg, inden vi skal videre med vores nye eventyr i Odense.

Vi Flytter?

Ikke alt er på plads endnu, men i slutningen af juli flytter vi ind i vores nye lejlighed i Odense. Den korte historie er, at jeg er færdigudlært butiksguldsmed til september, og derfor skal videre til et nyt sted, og den lange historie får i i et nyt indlæg, hvor jeg vil komme lidt mere ind på det, lige så snart alle detaljer er i orden. Men vi glæder os så meget, og jeg er så spændt på en helt ny hverdag. Denne måned er sidste måned jeg kommer til at bo alene, forhåbentlig resten af mit liv.

Skriv et svar

Luk menu