HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Sådan gik det til grundforløbsprøven

Sådan gik det til grundforløbsprøven

Så fik vi endelig færdiggjort vores brocher, og i fredags var vi (Pia og jeg) inde og få vurderet vores smykke. De sidste to uger har været så hyggelige, og jeg har virkelig nydt at lave dette projekt. Grundforløbsprøven var min endelige afslutning på grundforløbet, selvom jeg færdiggjorde min tid på skolen i december. Men det var også officielt min start på uddannelsen for alvor. Jeg skal først på mit 1. hovedforløb til næste år, så nu skal jeg tilbage på arbejdet og suge til mig af alt hvad jeg kan lære af. Jeg kan stadig ikke helt fatte at jeg er i gang med min drømmeuddannelse, og jeg rent faktisk er godt i gang med at komme i mål med det. Det kan man godt komme til at glemme når der går hverdag i den, men hvor er det dog livsbekræftende at vide at man har fundet sin vej. Jeg kunne ikke forestille mig at lave noget andet.

Det har føltes som langt mere end to uger, men jeg har også nået så meget på den tid jeg har været væk fra Kalundborg. Jeg har nydt at tilbringe noget tid sammen med min svigermor i Odense, og jeg har virkelig udnyttet alle de eftermiddage/aftener på skolen hvor jeg bare kunne sidde på værkstedet og lave mine egne ting.

For at komme tilbage til hvordan det gik med grundforløbsprøven, så gik det jo bare lige som det skulle. Vi var begge meget afslappet igennem hele forløbet, og vi bestod selvfølgelig begge to med ros fra lærer og censor. Vi gik begge på weekend med et 10 tal i overordnet karakter. Nu kan jeg se frem til en hyggedag på loppemarked i morgen, hvor jeg skal på jagt efter antikke smykker – en hobby jeg har. Og så skal jeg hente Willy hos min mor, hvilket jeg glæder mig ubeskriveligt meget til. Og så skal Willy og jeg hjem til Kalundborg igen, og i gang med vores hverdag.

Her er nogle billeder af min broche som jeg lavede til grundforløbsprøven

Skriv et svar

Luk menu