HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Odense et Mandelieu la Napoule

Odense et Mandelieu la Napoule

Store ting er sket på det seneste. Ting som bare har ligget og ventet i min kalender, og nu er det endelig en realitet. For to uger siden, flyttede vi alle mine ting fra Kalundborg til Odense, hvor Malthe og jeg har fået den fineste lejlighed. Det hele er gået så hurtigt, men det er så fantastisk, og vi er allerede faldet så godt til. Jeg er jo fra Fyn, så det er lidt som at komme hjem igen, selvom det var dejligt at bo i Kalundborg. Malthe flyttede fra Frederiksberg, så vi er begge flyttet på den anden side af broen. Willy er naturligvis med, og vi har fået en lille have til ham, og vi bor i stuen, så han ikke skal gå på trapper i hans alder.

Helena Ludvig

Selvom vi har boet i Odense i to uger nu, er det begrænset hvor meget jeg har været hjemme. Den første uge gik med en masse praktiske ting og en smule arbejde. Og den anden uge rejste vi til Frankrig med svigerfamilien. Svigermor inviterede os alle med til Mandelieu la Napoule i Sydfrankrig, hvor vi lejede en smuk lejlighed ved vandet, hvor vi alle boede sammen. Det var simpelthen så dejlig en ferie, og vejret var med os hele rejsen igennem. Stranden var lige uden for døren, så dagene blev brugt på at slappe af ved vandet, spise lækker mad, og nyde hinandens selskab. Lige en ferie jeg havde brug for.

Helena Ludvig

Vi ankom til Odense søndag morgen, og søndag aften kørte jeg til Frederica hvor jeg skal være den næste måned. Når den måned er gået, så kan jeg kalde mig udlært butiksguldsmed. Det er helt mærkeligt at være tilbage på skolen efter så kort tid væk, men det er også så dejligt. Jeg elsker disse skoleophold – især fordi jeg kender dem som kommer her, og vi hygger os altid så meget. Jeg opfølger med et indlæg i slutningen af ugen omkring min første uge på skolen.

Skriv et svar

Luk menu