HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Nyt liv, ny karma, nyt hår

Nyt liv, ny karma, nyt hår

Med alle de nye ting som sker i mit liv lige nu, synes jeg at jeg havde brug for at gøre noget godt for mig selv. Og en ny frisure gav ret meget mening. Der snart gået tre uger nu, siden jeg blev alene, og jeg synes at det begynder at gå mere min vej igen. Det er så vigtigt at lytte til sig selv, og jeg har fuld fokus på at fylde mit liv med god karma og positive ting omkring mig. En ting jeg har gjort for at ”styre” mine følelser lidt, har været at fylde min hverdag med ting at lave, og ting jeg kan glæde mig til, så jeg ikke ender med at sidde en hel weekend alene og græde over tilværelsen – det lyder vildt trist, men når man er på den anden side af broen, og ikke kender andre på Sjælland end ens kollegaer, så kan man godt føle sig ensom på en friweekend. Arbejde fylder meget, og jeg elsker at være på arbejde. Det er virkelig det bedste sted jeg kunne drømme om at have en læreplads.

For kort tid siden, åbnede der en ny frisørsalon inde ved siden af min arbejdsplads, og så tænkte jeg at jeg måtte gøre et eller andet nyt for mig selv. Så jeg gik bare derind en dag og bookede en tid, og så måtte hun jo være lidt kreativ. Mit eneste krav var, at det skulle være noget helt andet end før, og det blev så fint. Jeg kan helt klart anbefale Elviracut i Kalundborg.

Jeg fik klippet en hel del af – synes jeg selv. Og det hele blev doneret til kræftens bekæmpelse.

I december får jeg vildt travlt med julehandel, men i januar skal jeg på skole igen, og jeg glæder mig til at få noget tid til at lave nogle af mine egne ting. Det er uden tvivl en meget langsom process, fordi jeg ikke vil prioritere mine designs frem for min læreplads, så mit arbejde kommer i første række, og så finder jeg tid til mine egne smykker når jeg ikke har travlt. Bloggen handler i bund og grund om mig og min rejse mod min drøm, og dermed er det ikke udelukkende smykker jeg skriver om, da der også er andre ting i mit liv. Min drøm er stadig at have mit eget, og skabe smykker som jeg sætter mit præg på.

Skriv et svar

Luk menu