HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Mit weekendprojekt – nu har jeg værksted i lejligheden

Mit weekendprojekt – nu har jeg værksted i lejligheden

Mine weekender i januar måned er alle gået med at pakke ud og slappe af. Nu er jeg rigtigt flyttet ind, og jeg er kommet godt ind i hverdagsrutinen på arbejdet. Så nu var det altså tid til at jeg skulle have mig et værksted herhjemme, så jeg kan sidde og bruge mine weekender på mine smykker.

Min søde kollega Camilla hjalp mig med projektet hele weekenden, og jeg er faktisk ret stolt over hvad vi fik udrettet. Jeg fik bordpladen af min læremester, og så har vi selv sat ben osv. på (uden nogen baggrundsviden eller erfaring om bordbyggeri). Noget jeg har lært i løbet af min korte tid som lærling, er at man, så vidt som muligt, skal forsøge at lave sit eget, eller finde en alternativ løsning – for det er ikke meget en lærlingeløn rækker til. De næste mange år kommer der udelukkende til at stå værktøj på mine ønskelister, og så regner jeg med at jeg kan få det hele samlet sammen hen over lang tid. Meget af mit værktøj har jeg faktisk købt i Harald Nyborg, i stedet for at købe det hos en forhandler som sælger guldsmedeværktøj, for meget af det er præcis det samme, og man sparer altså en del penge ved at købe det sådan nogle steder, i hvert fald i starten, hvor det bare skal virke.

Nu er jeg altså den lykkelige ejer af mit helt eget arbejdsbord, hvor jeg kommer til at lave en masse magi. Jeg har tankerne på et nyt og spændende projekt som involverer en del øvelse i at lave skulpturer af voks – men mere om det, når jeg har fået det hele på plads. Her til sidst er lige nogle seje billeder af Camilla og jeg, som helt selv bygger et bord – uden hjælp.

^Det færdige resultat, som vi er meget stolte af. Her kommer magien til at ske.

Skriv et svar

Luk menu