HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Mit guld

Mit guld

Jeg var så heldig at få lov til at låne mine to små søskende i to dage her i ferien. For mig er det guld værd at tilbringe tid med dem, og vi har bare haft de bedste dage sammen. Min lillesøster især, mangler mig meget nu efter jeg er flyttet til Sjælland, så hende tog jeg en hel pigedag med onsdag. Og torsdag tog jeg begge børn med i Odense Zoo.

Det er fantastisk så meget glæde man kan få i kroppen efter sådan to dage med glade børn, men man er godt nok også udmattet når man går i seng. Jeg smiler stadig, og endnu mere nu hvor jeg har fået den glædelige nyhed om, at Jakob er på vej mod Danmark, for at fejrer mine søde venners bryllup med mig i morgen.

Helena Ludvig

Håb for fremtiden

Jeg har en drøm om at jeg en dag skal overtage/købe min fars forretning i Svendborg, som han overtog fra mine bedsteforældre i sin tid. Det er ikke min fars drøm (siger han), da han mener at det er en hård vej at vælge, og han ser måske ikke lige så mange muligheder som jeg selv gør. Men med det sagt, så overhørte jeg nogle små håbefulde ord fra ham, da vi var på Egeskov slot med børnene torsdag, og her blev der nævnt bl.a. Ludvig d. 3. – som jeg jo en dag håber på at blive.

Uanset om jeg får nogen form for velsignelse, så er jeg helt fuldt og fast sikker på, at jeg nok skal få mit eget, og udleve mine drømme som Guldsmed og smykkedesigner. Med eller uden forretningen i Svendborg. Og hvis det skulle blive relevant, så ønsker jeg at gøre det på egen hånd, uden nogen former for hjælp økonomisk. Jeg vil gerne kunne se tilbage på det og klappe mig selv på skulderen, fordi jeg kunne selv, og ikke fik det foræret – som nogen nok ville tænke helt automatisk, da mine forældre begge er inden for branchen.

Skriv et svar

Luk menu