HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Min sidste uge i Kalundborg

Min sidste uge i Kalundborg

I december 2017, startede jeg i ny Mesterlære hos Swärds Guldsmedie i Kalundborg, og i går var min sidste arbejdsdag der. Vi underskrev en kort kontrakt på 2 år, som gjorde at jeg kunne blive butiksguldsmed, og så tog vi den derfra. Nu starter jeg et helt nyt kapitel på fyn, sammen med Malthe, og på mandag starter jeg på mit nye lærested i Svendborg, hos Guldsmed Ludvig. 

Det har været så vildt at tænke tilbage på den tid jeg har haft i Kalundborg. Så meget nåede at ske på den korte tid, og jeg er et helt andet menneske end jeg var for to år siden. Jeg fik at vide at jeg havde fået lærepladsen i november, og havde så to uger til at flytte til Sjælland, hvor jeg kender absolut ingen mennesker, og så har jeg levet der sammen med Willy indtil for få måneder siden, hvor jeg flyttede til Odense sammen med Malthe.

Min sidste uge i Kalundborg var lidt med blandede følelser. Jeg glæder mig så meget til at komme videre og starte i Svendborg, hvor jeg egentlig havde tænkt mig at jeg skulle være i sidste ende, men det har også været en stor del af mit liv, at bo i Kalundborg. Jeg startede min læretid med at bo i mine chefers sommerhus, og jeg sluttede den sidste uge i det samme sommerhus.

Nu er jeg hjemme i Odense, og jeg føler at der er styr på det hele nu. Der har været meget om ørerne den sidste tid, og jeg er lettet over at jeg endelig kan pakke mine ting rigtigt ud, og begynde at bygge et hjem op sammen med Malthe og Willy.

Skriv et svar

Luk menu