HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Jeg er tjekket ind på hotel

Jeg er tjekket ind på hotel

Den sidste uges tid har jeg pendlet rundt og forsøgt at finde mig et sted at være, nu hvor jeg er til grundforløbsprøve. Prøven startede i sidste uge, og jeg skulle gerne være helt færdig, og klar til at aflevere min opgave på torsdag. Jeg havde en fantastisk uge i sidste uge, sammen med min svigermor. Jeg boede hos hende i Odense de første dage i ugen, hvor vi bare har hygget os helt vildt, og været på så mange loppemarkeder som vi kunne nå på den korte tid. Og resten af ugen boede jeg på et værelse på skolen i Fredericia. Nu har jeg endelig fundet mig et fast værelse indtil min prøve er slut, så jeg håber at jeg kan få noget fred og ro til tegne lidt.

Til min grundforløbsprøve har jeg tegnet en broche som forestiller en guldsmed. Jeg tegnede den på Inventor, og lige nu forløber det hele sig efter planen. Vi har selv skulle tegne vores opgave, og så har vi 10 dage til at lave smykket. Jeg regner med at jeg er færdig onsdag, så jeg kan skrive min konklusion på torsdag, og aflevere sidst på dagen. Det er så sjovt at gå på skole, og jeg nyder virkelig alt den tid jeg har til at øve mig og lave mine egne ting på værkstedet efter skoletid. Willy bliver passet hos min mor i Svendborg, så jeg er helt hundefri og har lige pludselig vildt meget fritid. Men jeg savner ham godt nok, og jeg glæder mig til på søndag hvor jeg henter ham, og vi kører tilbage til Kalundborg sammen.

Jeg er tjekket ind på hotel

Skriv et svar

Luk menu