HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Her arbejder jeg

Her arbejder jeg

 

Jeg har ingen fast arbejdsplads, og jeg bestemmer selv over min tid, hvilket er så dejligt. Nu står jeg i den situation, at jeg ikke har en fast bopæl, og jeg kører meget rundt fra sted til sted, så jeg må arbejde nogle lidt alternative steder. Når jeg skriver indlæg til bloggen, eller skriver artikler osv. så har jeg ikke brug for internet, så jeg kan faktisk arbejde lige hvor jeg vil, og jeg elsker at sidde ved vandet. Der er en bro fra Svendborg til Tåsinge, hvor man kan sidde lige under broen, og det er et af mine favoritsteder at skrive. Her er vand, fred og ro, og så er der noget fredfyldt ved at høre bilerne over sig. Når vejret er til det, finder jeg det mest befriende at sidde udendørs, men ellers benytter jeg mig at musikafdelingen på biblioteket.

Mine arbejdsdage er meget forskellige, delvist fordi at jeg bevidst sørger for at jeg ikke kommer til at sidde med det samme hver dag, men også fordi at jeg laver så meget forskelligt og nyt hele tiden. Nogle dage kan jeg sidde og skrive artikler en hel dag, og andre dage går med at finde inspiration og lave noget kreativt. Det jeg elsker ved mit arbejde, er at jeg helt selv bestemmer, og jeg kan fordele mine projekter ud på ugen, ud fra hvornår jeg er i humør til de forskellige ting. Det er jo ikke hver dag at jeg kan sætte mig ned og tegne et nyt design, og de dage hvor jeg føler mig ude af stand til at designe, vælger jeg at sidde og skrive. Man skulle tro at det blev kedeligt i længden, men jeg elsker det, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre arbejde for mig.

Biblioteket

Jeg arbejder bedst alene, i fred og ro, hvor jeg bare kan fordybe mig i mit arbejde. Biblioteket er et godt sted at sidde og skrive, for her er stille, og alle andre er lige så koncentreret og fordybet som jeg selv er.

Lige for tiden er jeg i gang med at lære at bruge et program som hedder Blender, hvor jeg skal have lavet mine designs i 3D, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg føler at det går så hurtigt fremad med det hele, og snart kan jeg få produceret nogle smykker. Næste skridt er 3D, og det bliver så fedt at se mine kreationer på den måde. Jeg skal dog lidt mere ind i det før jeg bliver helt god, så lidt flere timers intens nørderi endnu.

Skriv et svar

Luk menu