HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Håndlavede julegaver til familien

Håndlavede julegaver til familien

Det er lidt sjovere når man kan lave nogle fine ting til dem man holder af, især når man som lærling ikke har mange midler at gøre godt med. Det er helt klart også langt mere personligt at lave julegaverne selv, og i år lavede jeg smykker til min mor og lillesøster.

Min lillesøster er i lærer som tatovør og har netop lavet sit eget signatur, som hun bruger i nogle af sine tatoveringer. Derfor skulle hun selvfølgelig have sit signatur som halssmykke, i oxideret sølv, for at give det et råt udtryk. Min søster går ikke rigtig med smykker, men denne her er jeg sikker på har ramt rigtigt.

Helena Ludvig

Til min mor lavede jeg et sølvhjerte som snor sig, og ender i to afslutninger med sten, som symboliserer mig og min søster. Min mor går heller ikke rigtig med smykker, men hun bliver altid så glad når jeg har lavet noget til hende. Hun er selv uddannet guldsmed, og hun bliver selvfølgelig lidt stolt når hun ser hvad jeg laver.

Skriv et svar

Luk menu