HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Fotodag på Noé

Fotodag på Noé

Dagen i dag blev brugt på den hyggelige vinbar Noé i Odense, hvor jeg tog produktfotos til hjemmesiden. Jeg har fotograferet i mange år, og gør det nu i forbindelse med billeder til de hjemmesider som jeg arbejder med. Før jeg kan få startet en succesfuld forretning indenfor smykkebranchen, er jeg nødt til at kunne finansiere det hele, og derfor arbejder jeg ved siden af som designer hos Dansk Reklamehus. Der er ingen tvivl om, at jeg helst vil bruge alt min tid på at få mit eget op og stå, men jeg starter helt fra bunden, og der er ikke penge til at arbejde på fuldtid uden en indkomst som det ser ud lige nu. Det er en af udfordringerne ved at starte sit eget fra bunden af, men det vidste jeg på forhånd, og jeg vil med glæde arbejde mig igennem enhver udfordring. Med det sagt, så var det en vellykket dag på Noé, og vi fik skudt en masse fede billeder af alt det lækre på menuen.

 

(Her er lidt billeder fra dagens shoot)

Udover et stort udvalg af spændene vine, har Noé også et super lækkert udvalg af drinks til en overkommelig pris. Jeg er personligt helt vild med deres søde Slutty Berry cocktail.

Billederne er ikke blevet behandlet endnu, så disse er blot nogle uredigerede smagsprøver på hvad der kommer af nyt på hjemmesiden inden for den nærmeste fremtid.

For mere info omkring Noé vinbar, se hjemmesiden her.

Skriv et svar

Luk menu