HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Første uge på Hovedforløb 2 – Guldsmed

Første uge på Hovedforløb 2 – Guldsmed

Jeg er tilbage på skolen! Jeg føler at jeg lige har været her, og dog er der sket så meget på den korte tid jeg har været væk. Det er mit sidste hovedforløb inden jeg bliver butiksguldsmed, og det betyder at jeg allerede er halvvejs i min uddannelse, før jeg er færdigudlært guldsmed. Den første uge i september skal jeg op til min svendeprøve, og d. 6. september får jeg min karakter. Derefter har jeg et par dages arbejde i Kalundborg, og så en hel uge i New York, hvor Malthe og jeg er inviteret til et bryllup. D. 27. september har jeg sidste arbejdsdag i Kalundborg, og så starter jeg på et nyt kapitel på Fyn fra d. 1. oktober. Så det kører så fint det hele, og jeg kan næsten ikke følge med alle de forandringer der sker for tiden. Det er så fantastisk det hele, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så glad hver eneste dag. Vi har boet i Odense i et par uger nu, og vi er faldet så godt til allerede. Det er helt sikkert, at her bliver vi.

Den første uge på skolen har været dejlig, og lige som det plejer at være. Vi bor alle lige ved siden af hinanden, så der sker noget hele tiden. Det er dog lidt en anden følelse at være på skole denne gang, da jeg lige er flyttet og faktisk har lidt hjemve. Ville rigtig gerne være hjemme og pakke ud og nyde den første tid sammen med Malthe og Willy i vores nye hjem i Odense, men det er skønt at være på skole og se de andre igen. Jeg har weekenderne derhjemme, og dem nyder jeg også fuldt ud.

Min skoleopgave i denne uge har været ”Øjne Ørestikkerne”. En opgave som ser simpel og let ud, men den er overraskende krævende. Et sæt ørestikker som skal være helt ens, og en opgave hvor man ikke kan komme ind og rette sine fejl efterhånden i processen. Det hele skal sidde lige i skabet fra start, og jeg synes faktisk selv at det gik rigtig godt.

I næste uge skal jeg lave en chatton fatning, og derefter går vi igang med optakt til svendeprøven. Jeg er så spændt og nervøs for den prøve, og det er bare lige rundt om hjørnet nu.

Skriv et svar

Luk menu