HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Første dag på ny uddannelse

Første dag på ny uddannelse

I dag var min første dag på Guld- sølvsmedeuddannelsen, og det var alt i alt en succes. Jeg startede med at fare vild, sidde fast i trafikken, og komme for sent på den første dag. Men da jeg havde fundet ud af hvor jeg skulle være, var det lige som jeg havde håbet på. Jeg er startet på grundforløbet, og skal gå på skole her i Fredericia de næste 20 uger, hvorefter jeg skal i lære på min læreplads. Jeg kan godt mærke i min mave, at det er den rigtige beslutning at starte på uddannelsen nu, og jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtigt i gang med det. 20 uger er kort tid når man hygger sig, men det er lang tid når man skal kører fra Svendborg hver dag. Heldigvis kan jeg nøjes med at køre fra Odense de dage hvor jeg besøger Jakob, men ellers er det en/halvanden time hver vej. Jeg har valgt at tage bilen, og forhåbentlig er der nogen som skal samme vej, og så kan vi dele benzinen.

Jeg kan godt mærke at det tager en masse tid og energi, som jeg gerne ville have brugt på at arbejde med mine hjemmesider, men sådan vil det altid være når man arbejder selvstændigt. Jeg havde indstillet mig på at det ville komme til at tage det meste af mit fokus, så det er okay, men jeg har stadig følelsen af at jeg burde lave mere. Nu må vi se hvad tiden bringer, og jeg er sikker på at jeg ikke kommer til at spilde tiden.

Skriv et svar

Luk menu