HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Ferie og ny hjemmeside på vej

Ferie og ny hjemmeside på vej

Så er jeg lige blevet færdig med mine to uger i butikken, og nu har jeg endelig ferie! En ferie jeg har ventet længe på, også selvom det ikke rigtig er en ferie, da jeg har en del arbejde og projekter som skal laves, men det er lige sådan jeg gerne vil have det. Jeg havde sidste dag i butikken i fredags, og nu er jeg ”fri” indtil d. 14. august, hvor grundforløbet starter, og det glæder jeg mig så meget til.

Den næste måneds tid skal gå med en hel del ‘mig tid’, og mange flere gåture og timer i fitnesscenteret, som jeg har forsømt en smule mens jeg har arbejdet. Normalt arbejder jeg på mine projekter og hjemmesider om morgenen, inden arbejde, og om aftenen, hvis tiden er til det. Nu har jeg bare nærmest hundrede timer til rådighed i døgnet, og de skal bruges flittigt på at være lidt god ved mig selv, og få lavet en helt masse arbejde. Jeg har forsøgt at lave en plan for mine dage, og jeg har også været nødt til at indskrænke mine prioriteter en del, så jeg ikke begynder på for mange ting på en gang, selvom jeg gerne vil. Jeg har valgt nogle projekter som jeg vil fokuserer på, og så har jeg fordelt dem ud på de forskellige dage i ugen, og lavet lister med ting som skal krydses af – sådan virker det bedst for mig. Hvis der er noget som kan motivere mig til at arbejde igennem, så er det små firkantede bokse, som jeg kan krydse af.

Ny hjemmeside

Som det hentyder til i titlen, så bikser jeg lige nu med en ny hjemmeside som jeg regner med at have klar i løbet af måneden. Jeg vil ikke afsløre noget endnu, da den slet ikke er klar til visning, men det er endnu en hjemmeside, hvor jeg skriver om en af mine store passioner. Det starter ud som en online portal med information og råd, og skal på sigt udvides til en webshop. Når jeg får en god ide, så gennemfører jeg det som regel helt til fulde, og dette er endnu en spontan ide som jeg bygger ovenpå min bunke af spirende projekter, som på sigt vil være mit levebrød. Det håber jeg i hvert fald, og det er derfor jeg hellere end gerne vil bruge alle mine timer på det, også når jeg har ferie.

Skriv et svar

Luk menu