HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

En søndag på smykkemesse

En søndag på smykkemesse

 

En lidt spontan tur til smykkemesse blev det til denne søndag. Messer er en virkelig god mulighed for at finde inspiration, og skabe nogle kontakter i smykkeverdenen. Min udfordring er, at jeg er startet helt fra bunden, og jeg har absolut ingen kontakter, så jeg benytter mig at disse messer til at udvide mit netværk. Messen i går var en succes – jeg fik en hel masse inspiration med mig, jeg bookede mig ind på weekend kursus, og jeg har fået adgang til værksted hvor jeg kan kreere nogle af mine designs selv. Denne uges designs bliver altså lavet med inspiration fra gårsdagens smykkemesse, som var meget præget af ædelstene.

ET GODT NETVÆRK

Et godt netværk er virkelig vigtigt når man starter op selv, og jeg føler at jeg er godt på vej i den rigtige retning. Nu har jeg skaffet adgang til materialer, værktøj, og maskiner som jeg ikke selv har hjemme. Næste skridt bliver eget værksted, når jeg har fundet et lokale til det. Jeg er jo på forkant allerede, da jeg er blevet oplært på værksted, og godt ved hvordan det hele skal bruges, men nu har jeg et sted at lave det, og det er en kæmpe fordel. Det skal så siges, at jeg gør dette for ren fornøjelse. Rent forretningsmæssigt, så har jeg helt andre planer for mine designs, som jeg vil afsløre længere ud i fremtiden. Små skridt indtil videre, men jeg kommer efterhånden igennem nogle milepæle, og det er vel en succes i sig selv.

Skriv et svar

Luk menu