HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

En personlig gave

En personlig gave

Jeg har for nylig haft den ære at designe og lave et personligt armbånd til en god veninde, fra hendes kæreste. Ananias er fotograf og har hjulpet mig med nogle ting, som jeg ikke selv kan finde ud af – og så er det godt at jeg kan give noget igen den anden vej, nemlig med mine smykker. Uanset hvad, så er det altid rart at gøre andre glade, og jeg elsker simpelthen at lave et stykke håndværk som er så personligt, og så se hvor glad det kan gøre et andet menneske. Ananias ville gerne give Signe et armbånd, og vi tog udgangspunkt i et hjerte som var udskåret i et træ, med deres initialer i. Det lavede jeg til et armbånd, som Signe fik i fødselsdagsgave.

Helena Ludvig

Jeg er så småt begyndt at få bygget mit eget lille værksted helt op herhjemme, men jeg har dog ikke alt udstyr til det jeg gerne vil. Af sikkerhedsmæssige årsager, har jeg valgt at jeg ikke vil have guld og sølv liggende i mit hjem, og jeg har derfor heller ikke mine smykker og andre dyre ting liggende her. Jeg er så heldig at jeg frit må benytte værkstedet på min arbejdsplads, og så bestiller jeg små mængder af materialer hjem, efter behov.

En lille update på mine egne smykker er, at jeg nu har (med stort besvær) fået indskrænket mine designs til så få smykker, at det er overskueligt og som kommer til at være den første kollektion. Jeg skal på skole i næste måned, hvor jeg har tænkt mig at lave de første prototyper. Derefter er planen, at få taget nogle billeder af smykkerne, og så småt få bygget en base op hvor de ligger. Jeg håber og krydser alle fingrer for, at en webshop er oppe til foråret.

Skriv et svar

Luk menu