HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Anden uge på hovedforløb 2

Anden uge på hovedforløb 2

Nu er vi godt og vel kommet ind i rytmen igen. Tempoet er bedre, og jeg synes at jeg har lettere ved at håndtere de opgaver vi får udleveret nu. Anden uge på hovedforløbet er gået, og det vil sige at vi nu skal til at forberede os på vores Svendeprøve.. Vi er to som skal til svendeprøve i første uge i september, og jeg er så nervøs for det. Det er heldigvis en prøve hvor man ikke skal sige særlig meget, ud over at forsvare det man har lavet på værkstedet. Jeg krydser bare fingrer for at jeg trækker noget som jeg har styr på, og at intet smelter sammen eller går i stykker for mig. Efter en uge i Frankrig og lidt ferie, er jeg igen kommet tilbage i løbeform, så min uge hvor jeg laver svendeprøve, kommer til at indeholde en masse løbeture, sund kost og rigeligt med søvn.

I denne uge har vi lavet en chatton fatning, som jeg faktisk synes var en af de bedre opgaver vi har haft lavet. Det er en opgave som kræver en masse filearbejde, og en hel masse tilpasning, hvilket jeg elsker at sidde og hygge mig med.

Jeg blev færdig med min chattonfatning om onsdagen, og gik derefter i gang med en ringskinne, som var en hurtig ekstraopgave. Den minder lidt om noget jeg muligvis kan trække til svendeprøven, så jeg så det som en rigtig god øvelse for mig. Da jeg havde afleveret ringskinnen torsdag morgen, fik jeg en designopgave udleveret, som jeg skal til at lave her i den trejde uge. Det er en opgave som der ikke er ret mange som har fået, hvor jeg selv skal designe noget som jeg skal skabe. Der er en liste med krav, bl.a. skal den indeholde minimum 30 lodninger, firkantet tråd mm. Jeg fik tegnet et design og lavet mål på, som jeg fik godkendt om fredagen, og nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at skulle igang med at lave det i morgen på skolen. Det er optakten til vores svendeprøve, som også kommer til at indeholde noget firkantet tråd og en masse lodninger. Jeg har lavet designet en smule vanskelig, så jeg får øvet mig rigtig meget mens jeg kan.

Skriv et svar

Luk menu