HELENA LUDVIG - SMYKKEHÅNDVÆRK OG LIVSSTIL

Anden og tredje uge på Hovedforløb 1

Anden og tredje uge på Hovedforløb 1
Møllehjulet

Tiden flyver når man har det sjovt. Jeg hygger mig med de sødeste mennesker hver dag, og jeg bliver udfordret på værkstedet – så kan jeg ikke bede om mere. Nu er der gået tre uger på hovedforløb 1, og vi er lige begyndt på manchetknapper på værkstedet. De sidste to uger har været lidt forvirrende med alle de helligdage, så vi har haft nogle fridage ind imellem, så en uges opgave blev fordelt på to uger.

Disse to uger har vi brugt på at lave møllehjulet. Jeg synes at det har været en meget udfordrende og svær opgave, især med så mange pauser imellem dagene på værkstedet. Mange mål, lodninger og tilpasning, som driller helt vildt. Men jeg er tilfreds med det jeg har afleveret, og jeg synes at jeg lærte rigtig meget af det. Møllehjulet minder utroligt meget om den endelige svendeprøve (en af dem), så den er rigtig god at øve på.

Helena Ludvig

^Billedet er fra før jeg loddede og renoverede. Det viser hvor mange forskellige dele som skal tilpasses hinanden, og allesammen passe lige på mål. 

En stor del af mit forløb her på skolen, er det sociale, og her har jeg været rigtig heldig med hvem jeg er på hold med. Jeg er generelt ikke den bedste til mennesker, og jeg har svært ved at være social med folk jeg bliver sat sammen med, f.eks. på et skoleophold. Men vi klikker alle godt sammen, og det fungerer bare. Faktisk så trives jeg aller bedst sammen med min hund og min kæreste derhjemme, med en kop varm te og en god film. Men det er nu også dejligt at blive ”skubbet” ud i at være lidt mere social end jeg plejer.

Helena Ludvig

Helt ærligt, så er jeg bare rigtig glad for tiden. Alt passer sammen, og der kommer til at ske de vildeste ting i den nærmeste fremtid. Det indebærer to hele kontrakter, en ny by, og en helt anden (men bedre) hverdag end jeg er vandt til. Jeg skriver et indlæg om det meget snart.

Skriv et svar

Luk menu